Hovedside
  Camino Frances
  Planlægning
  Træning
  Dagbog
  Links =>>>>
  Diverse
 
Pilgrimsvandring - Camino Frances - Links

Her på denne side vil jeg henvise til hjemmesider, hvor jeg finder gode oplysninger og dejlige beskrivelser mv.

Jeg har jo ikke spurgt om lov til at linke til de nævnte hjemmesider, men det plejer jo at være nemmere at få tilgivelse end tilladelse. Det er ikke meningen at genere nogen, så hvis man ønsker linkene fjernet vil dette ske omgående, ligesom jeg da gerne vil linke til nogen som ikke er på!!

Hvis du har ønsker om at få slettet et link eller at få et link på siden så send mig en lille besked på denne formular.

www.santiagopilgrimme.dk

"Foreningen af Danske Santiago-pilgrimme - Mødestedet for danske pilgrimme...."

www.steensbech.dk

Besøg denne hjemmeside og bliv meget klogere på hvad en Camino vandring indebærer. Jeg er meget begejstret for hans lille film på 45 min. Den giver et godt billede på de praktiske ting man bør være opmærksom på.

       

www.simongraves.dk

Fra hjemmesiden: "Efter mange år med bil (ikke Volvo), villa og vovse, var jeg pludselig efterlønner. Tidskræ-vende arbejde var væk, kernefamilien splittet, hunden død og den uund-værlige bil (troede jeg) solgt....."
 

www.caminoen.dk

Fra hjemmesiden: "Denne side har til formål at udbrede pilgrimsvandringer, og hjælpe mange flere på vej på denne særlige rejse, der for manges vedkommende er en oplevelse for livet. En rejse, hvor sjælen guider, og krop, sind og ånd må samarbejde for....."
       
www.viborgpilgrimscentrum.dk

Fra hjemmesiden: "I dag er interessen for pil-grimsvandringer igen blomstret op, og Viborg er atter blevet et natur-ligt udgangspunkt for vandringer i ind- og udland..... "
  www.caminodesantiago.dk

Fra hjemmesiden:
"Efter flere års vandringer på Camino de Santiago og flere tilløb har jeg skrevet bogen ”Mig og caminoen” om min elskede camino. Den udkom på Borgens forlag 2006 og fortæller om caminoen ......"

 

       
www.erikpetersen.dk

Fra hjemmesiden: "Der er sikkert lige så mange begrundelser for at vandre netop den tur, som der er vandrere, og jeg er stadig ikke helt sikker på, hvad der egentlig drev mig. - Dens religiøse præg er historisk, turen er omgærdet med myter ...."

www.mundicamino.com

"En rigtig god hjemmeside for oplys-ninger om pilgrimsvejene..."
       
www.dvl-viborg.dk

Fra hjemmesiden: "Vi er en af Dansk Vandrelaugs 20 lokalafdelinger og dækker hele Viborg - Skive - Mors området. Vi arrangerer vandreture for alle, unge som gamle. Turene går ad småveje og stier, og ...."
 

Henrik Kehler

Fra hjemmesiden: "Advarsel - Caminoen er stærkt vanedannende! - Jeg er begyndt at planlægge næste tur. Denne gang skal turen gå fra Oviedo i Asturien til Santiago de Campostela i Galicien - Camino Primitivo. Grunden er, at det er den ældste pilgrimsrute.."

       
Dansk Vandrelaug

 


 

Bertelsen på Caminoen

"I 24 afsnit går Mikael Bertelsen op til 40 kilometer om dagen på den legendariske pilgrimsrute 'Camino de Santiago' til den galiciske by Santiago de Compostela i Spanien"

Aner ikke hvor længe linket virker!!
 

 

     

Marianne Kau Schnack & Johan Schnack - 0707.dk