Hovedside
  Camino Frances =>>>>
  Planlægning
  Træning
  Dagbog
  Links
  Diverse
 
Pilgrimsvandring - Camino Frances fra 26.4.2011

Så er jeg hjemme igen efter min Camino. Det blev ikke helt som jeg havde håbet på, idet jeg ikke kom hele vejen fra Pamplona til Santiago. Det har, trods mit exit efter 415 km lidt vest for Leon, været en oplevelse af de store.

Klik på linket Dagbog og se billeder fra turen. Siderne er langsomt ved at blive opdateret.

10. december 2010
Jeg har i dag modtaget velkomstpakke fra Foreningen af Danske Santiagopil-grimme. Jeg skal da gerne indrømme, at det der satte skub i mig var Michael Bertelsens tur på Caminoen.

I velkomstpakken var seneste nummer af Pilgrimmen - august 2010. Flot emaljeemblem, stofemblem mv. og som ses til venstre - Pilgrimspas.

Har været inde på diverse sider for at finde ud af, hvilket udstyr der skal med på rejsen og ja, det kan da godt blive en dyr fornøjelse. Alt skal stort set være så let som muligt - man skal jo selv bære det - og i denne "branche" er alt, hvad der er let som regel dyrt eller meget dyrt. J

 

23. april 2011: Så er der 3 dage til afgang. Alt er blevet vejet og rygsækken er alt for tung, 10,5 kg, ingen tvivl om det. Tøjet er letvægtsting og ikke mere end der anbefales, 3 T-shirt, 3 trusser, 3 sokker + 3 inliners, 2 par Zip-off bukser... Min toilettaske er, bortset for skægtrimmer og barbermaskine OK, synes jeg, blandt andet er alt købt i små mængder, solcreme, solstift, compeed, plaster, osv. men toilettasken vejer desværre 2 kg, men jeg har ikke lyst til at pille noget op. I vægten som kommer på kroppen er en kniv og en lille kniv J.

     

Marianne Kau Schnack & Johan Schnack - 0707.dk