Hovedside
  Camino Frances 2012
 
 
 
 
 
 
Camino Frances - 2. september til 9. oktober 2012

Vi har været på en dejlig oplevelsesrejse på Camino Frances. For vores vedkommende startede turen i Pamplona og med nogle få busture undervejs kom vi frem til Santiago de Compostela. Det blev på egne ben til 565 km, hvilket vi er godt tilfredse med. Alt i alt har vejret været med os på hele turen, så vi kan ikke klage over at det har regnet på 3 af vore dage.

Det har været spændende at se så meget forskellig natur og møde så mange dejlige mennesker fra hele verden. Tak til alle vi har mødt og for de oplevelser vi har haft sammen med jer. Hvis bare jordens befolkning bestod af så positive og venlige mennesker som vi har mødt, ja så ville der være fred på jorden. Siderne er under opdatering, men...
"Ting Tager Tid"

Ud over oplevelserne fik vi også ved turens afslutning et bevis på, at vi havde gået de sidste 100 km., ja der er ikke meget kontrol med om man kommer frem på egne ben eller bliver bragt til Santiago med bil eller bus, men dem der snyder, ja de snyder jo kun sig selv.

Vores Camino har været lidt luksus i forhold til hvad vi havde regnet med, men usikkerheden om der ville være en seng til os ved ankomsten til et albergue gjorde, at vi ofte bestilte værelse på hostal eller pension. Vi ville ikke være stressede, da en af vore målsætninger for turen netop var at stresse af - og ja, det gjorde vi.

Hele turen har vi foretaget i TEVA sandaler og det var et godt valg. Vi havde begge 2 par sandaler med, og det var selvfølgelig noget af et sats, men vi fortrød ikke. Marianne havde et par små vabler som ikke generede hende og jeg var så heldig ikke at få nogen, så ja, skal vi igen ud og gå bliver det igen med TEVA sandaler. Selv om vi gik i bare fødder i sandalerne frem til 26. september, ja så frøs vi ikke, men denne dag og fremover, ja så tog vi sokker på, og det var heller ikke så dum en idé, ja vi skånede faktisk fødderne mere, så vi beholdte sokkerne på resten af vejen, også selv om der var nogle våde dage til sidst.
  Ud over at vandre i TEVA sandaler (hvor Mariannes det ene par gik sig en tur, og også reserveparret der ikke var TEVA gik i stykker), ja så havde vi det godt i vores Icebreaker T-shirt, Fjällräven zip-off bukser, Falke strømper, silkelagenet, rygsækken mv. Når man kommer hjem og står med alt tøjet renvasket, kan man undre sig over, hvor lidt man har kunnet klare sig med i løbet af de 45 dage vi var væk, og så kan man spørge sig selv nu, hvor meget har jeg egentlig brug for i dagligdagen :-)

Marianne Kau Schnack & Johan Schnack - 0707.dk