Hovedside
  Camino Frances 2012
 
 
 
 
 
 
Camino Frances 2012 - 13. september fra Belorado  til Burgos (Villafranca de Oca til fods) - 16,6 km.

I Villafranca var vi godt trætte, og vi kunne ikke hæve penge i denne by, og da jeg ved et busstop så, at bussen til Burgos gik om 25 min, ja så traf vi en hurtig beslutning - vi ville til Burgos. Vi var ikke de eneste der havde fået denne ide, men sådan er det jo indimellem, det er jo den enkeltes Camino. Det blev også dagen, hvor vi sagde farvel til vores canadiske trave ven Alan, der havde en deadline for at nå Santiago, og ja vi havde haft det hyggeligt.

Med til de 16,6 km hører, at vi skulle et stykke udenfor Burgos for at finde vores lille billige Hostal - vi fandt det, men der var ikke noget at foretage sig i denne ende af byen, men vi var for trætte til på ny at bevæge os ind til centrum, så et lille måltid i en lokal bar blev indtaget (se nederst).


 

 

 

 

 

 
Uha da, vi fik, uden vi var vidende om det, komave som en lille "lækker tapas". At det var komave vi indtog fandt vi først mange dage senere ud af, idet vi gentog vores fejltagelse og bestilte det samme (uden dog at kunne se det). Så pas på med at gøre samme fejltagelse, har allerede glemt hvad det hed på spansk, men tror nok vi en anden gang vil spørge meget ind, når der er tale om lokale retter :-)

 

Marianne Kau Schnack & Johan Schnack - 0707.dk