Hovedside Ferierejser Billeder Fritid Spisesteder Kontakt Kunst Hjemmesider Links Diverse
  Ferierejser
 
 
 
 
 
Thailand 3 uger i januar - februar 2013 - pragtfuld tur, dejligt land og meget venlige thaier!!

Vi har for første gang bevæget os udenfor Europa og taget til Thailand, en rejse der tog lang tid, men så absolut var det værd. Det er det skønneste frodige tropiske land med temperaturer på over 30 grader og solen var på himlen hver dag, ja næsten for megen sol :-)

Det der slog os mest var de meget venlige thaier, og det er ikke sidste gang vi har været i Thailand. Vi kunne så absolut trives i dette skønne land med dets dejlige indbyggere og havde vi råd, ja så købte vi en lille bolig i Thailand og tilbragte så meget af tiden der som det var muligt. Vi nød den dejlige thaimad og vi ser frem til vores kursus i marts, hvor vi skal lære lidt mere om thaikøkkenet. Hulk - det er svært at komme hjem.
 
       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg tro stadig at vi har mange billeder der bør ud på hjemmesiden, men om de kommer det er så spørgsmålet. Jeg tror at Marianne har mange - måske omkring 700 foto, og nej de kommer ikke ud. Måske kommer der senere nogle flere foto ud på siden. Vi kunne godt tænke os at komme ud til varmen igen, men nu tager vi til takke med vores korte tur til Malta i juni måned - og vi glæder os.


 

 

 

 

 

 

 

 

Marianne Kau Schnack & Johan Schnack - 0707.dk